Greenhouse Inc

Doktor Rose går sin morgenrutine gennem det prægtige drivhuskompleks og hilser på sine glade medarbejdere; ‘Vi satser stort på at udvikle planten, kaldet Rose Viridi, ja opkaldt efter mig selv, selvfølgelig. Formålet med vores forskning er at producere nye biologiske elementer til gavn for hele BK48, fordi vi på den måde kan blive uafhængige af elementer fra Ødemarken og pengemændenes spekulationer’, udtaler forskningschef Doktor Rose.

 – Alan Dolittle, journalist, BK News

 

Da rumskibet ramte jorden, fandt nogle pionerer forskellige og ukendte plantelignende gevækster, der havde spredt sig i området omkring. Doktor Rose kom med på en ekspedition, og så hurtigt gevæksternes potentiale for BK48s fødevareindustri og fremtidige stabilisering af Ødemarkens økosystem. Med nogle stærke ukendte investorer i ryggen blev Greenhouse Inc. hurtigt en succes. De fremstiller biodynamiske produkter og forsker i, hvordan der bedst muligt kan udvindes ilt fra naturen, som kan udnyttes til grøn energi til byerne. Greenhouse Inc. er et stort drivhuskompleks med forskere, gartnere og forretningsfolk. Successen har styrket den voksende økologiske og rabiate fremskridtskult; Økoimperialisterne og ført til et aktiefald for LifeHacks, fordi tiltroen til den mere konventionelle forskning er faldet stødt. Greenhouse satser på ny forskning i naturlige elementer, som normalt udvindes fra Ødemarken.

 

NB: Vi forventer, at folk der tilmelder sig gruppe er med til at skabe en god stemning i grupperummet ved selv at medbringe planter, potter, alt muligt grønt og organisk i det omfang, det er muligt. Vi kan være behjælpelige med lys i et vist omfang.

Comments are closed.