LifeHacks

Jeg står i receptionen med min tyktarm i den ene hånd og mit ID i den anden. Receptionisten er kold i røven, dumme so, blodet pisser jo ud for helvede! – Hun kigger IT-systemet igennem, mens hun stille nynner en sang og smører sine læber med tyk pomade. Jeg er ikke i deres system. “Bare ærgerligt, boy”, siger hun med en provokerende skadefro. Jeg er arbejdsløs, intet firma vil dække min operation, og jeg har ingen BITS på kontoen. Men kan de ikke gøre noget alligevel? – Jeg bliver præsenteret for en kontrakt, der lader dem udføre “eksperimentel forskning med mere” til gengæld for at lappe mig sammen. Jeg skriver under. Har intet andet valg.

 

LifeHacks Inc.

LifeHacks startede som et enkeltmandsfirma startet af en læge, der fik stor succes under BITS-krigen. LifeHacks har over årene indsamlet udstyr, der gør dem i stand til stadig mere avancerede operationer og forsker hele tiden i at udvikle nye metoder og tage nye maskiner i brug. De behandler både fysiske og mentale sygdomme, personskader og foretager kosmetiske operationer. LifeHacks arbejder tæt sammen med Pioners under en streng kontraktordning. LifeHacks forsyner Pioners med finansielle midler, mod at Pioners til gengæld giver dem alle værdier, de har fundet i Ødemarken. En del af kontrakten består af, at Pioners ikke har lov til at arbejde sammen med andre partnere end LifeHacks, som kræver absolut lydighed og monopol. Værdierne som LifeHacks får fra Pioners omsættes gennem forskning til brugbare implantater, tekniske devices, medicin osv.

 

LifeHacks har efterhånden aftaler med de fleste firmaer om at tage sig af deres ansatte gennem sygesikringsprogrammet ‘WeCare’. Folk der ikke er ansat i et firma, skal enten betale kontant ved kasse et eller lave en eksperimental aftale. Med en sådan aftale stiller LifeHacks ingen garantier for resultatet. Der er mange eksempler på, at folk er kommet ud af det med store bivirkninger og/eller abnormaliteter. Det er den risiko, man tager, når man ikke er forsikret. Hvad LifeHacks egentlig forsker i, er stadig rimelig ukendt for det offentligheden, men den officielle udmelding er at forbedre deres grundforskning og dermed i sidste ende en bedre offentlig sundhed for alle BK48s borgere. Avisen BK News har dog tidligere bragt afslørende artikler om kummerlige uhygiejniske forhold og sindssyge patienter, som har været spærret inde i kælderen dopet på alskens underlige medikamenter.

Læs også: BK News – Diskotek Roofy – Pioner – printIT – Sheriffkontoret – Antikvar og bedemand

Comments are closed.