printIT

Engang kom jeg helt ind til selve hjertet af maskinrummet, forbi det de kalder printerbakken. Rummet var oplyst af kraftige, lysende dioder. Langs væggene snoede sig metervis af tykke stålkabler. I en blodpøl på gulvet lå en mand – vistnok operatøren. Hans lig var fastspændt maskinen – tilsluttet som en anden kludedukke. Fra kablerne flød organiske væsker, der pumpende fra hoved, torso, og lemmer. Jeg har aldrig set så avanceret teknologi før og tvivler på, om den er fra denne jord.

 

printIT

printIT var gruppen, der knækkede koden, og lærte at administrere det mest storslåede stykke teknologi, verden endnu har kendt – i hvert fald siden entiteternes forsvinden. De fandt printeren begravet under jorden i et område nær BK48. Da koden endelig blev dechifreret, og de lærte at bruge maskinen, fandt de ud af, at de kunne producere alting, hvis blot den rigtige kombinationer af enheder og blueprints sættes sammen. Derudover står de for at administrere supercomputeren MIRK og dermed terminalen, adgangen og sikkerheden omkring Nettet.

 

Der er ingen tvivl om, at printIT med deres maskine er en kæmpe magtfaktor. Med evnen til at kunne producere alt, hvad et moderne samfund har brug for – også våben – sidder de i en position, der i de rette kyniske hænder vil kunne udnyttes groft. Heldigvis ønsker printIT hverken at herske eller styre andre. De ser sig selv som noget højere end det – en ideologi og en masse-bevægelse, hvor mennesker og meta-mennesker kan leve sammen i harmoni og overflod, hvis bare alle holder sig til nogle få enkle moralske spilleregler: “Gør hvad du vil, så længe det ikke skader andre” – Det er deres motto og den moralske orden.

 

På trods af deres høje moral, skal der ikke herske nogen tvivl om, at de tjener kassen på deres maskine. Derfor er der heller ikke andre end ganske få personer, som reelt ved, hvordan printeren virker. Når man ansættes, får man tildelt én funktion, som man skal stå for at betjene. Alle arbejder isoleret, og da din kollega passer en anden funktion end dig, får man tilsammen maskinen til at køre som en organisme, uden at man egentlig ved, hvordan det hele fungerer. Den eneste person som kender hele hemmeligheden, er Billy Mathprint, printITs driftsleder.

 

Grundet flere og flere angreb på printeren og MIRK i den seneste tid, både fysiske og hackerangreb, har de ansat en sherif, som de har bevæbnet til tænderne med våben. Det er sheriffens opgave at forsøge at opretholde en form for ro og orden i BK48. Målet er at gøre printITs moralkodeks til almen lov for alle borgere i BK48.

Læs også: BK News – Diskotek Roofy – LifeHacks – Pioner – Sheriffkontoret – Antikvar og bedemand

Comments are closed.