Entiteter

Stemmen føltes som knive, der gennemboede kraniet. Altid den samme følelse. Ganske uafhængigt af hinanden er både mennesker og meta-mennesker kommet til min praksis i den seneste tid. De vil alle have hjælp til at slippe af med stemmerne, som oftere og oftere kommer til dem i søvne. Først kommer stemmerne. Dernæst ser folk dem selv fra oven liggende i et rumskib med glasvægge, så man kan se ud i den sorte uendelighed. Så træder entiteterne frem – enten grønlige eller grålige. Med en enkel og let bevægelse giver den ene af dem tegn, og derefter tager det rædselsfulde væsen en form for skalpel frem. Personen der drømmer, ser derefter sig selv blive dissekeret. Efter al huden er skrællet af og de mest vitale organer fjernet, kastes man ud af rumskibet. Det næste mine patienter plejer at høre, er de hæslige skærende og brændende stemmer. Bagefter vågner man badet i sved. Gad vide hvilken sammenhæng der er mellem disse tilsyneladende ensartede og kollektive drømmesyn? Hvis det overhovedet er drømme? – Disse tanker havde psykiateren længe grublet over.

 

Om entiteterne

Entiteterne er den samlede betegnelse for de mytiske væsner der, angiveligt, skulle have tvunget mennesket til at leve en ussel tilværelse under jorden. Ligeledes er der mange, der mener, at entiteterne er dem, som har efterladt supercomputeren MIRK, skabt Nettet og efterladt nogle af de fantastiske og avancerede teknologiske genstande, der fra tid til anden dukker op, når folk har gravet dybt i jorden eller ledt længe i ødemarken.

Ifølge mytologien skulle entiteterne være i besiddelse af en meget udviklet intelligens, ligesom de skulle leve som en slags guddommelige væsner i langt mere udviklede samfund, end dem BK48s beboere kender til. Hvis myterne er sande, lader det til, at der i entiteternes kultur ligger en tradition for at indtage områder, udplyndre dem for ressourcer og gøre befolkningen til slaver. Derefter forlades stedet og entiteterne rejser videre. Alt dette er selvfølgelig bare rygter. Indtil videre har ingen med sikkerhed kunne påvise, at disse væsner overhovedet eksisterer. I hvert fald har ingen stået offentligt frem med det, hvis de har haft beviser – mon Astronauterne ved mere end os andre?

Læs også: Menneske – Meta-menneske

Comments are closed.