Meta-mennesker

Underlige skabninger disse meta-mennesker. Videnskabsmanden kiggede interesseret gennem sit mikroskop og ned i petriskålen. Den genetiske sammenhæng gav ingen umiddelbar mening. Hvordan kunne den være så perfekt? – Videnskabsmanden havde ikke tænkt sig at give op. Han ville ikke finde sig i, at der i denne verden fandtes andre racer, som var mennesket overlegent. Derfor irriterende det ham også, at kvinden som denne DNA-stammede fra, på trods af sit spinkle ydre, havde været både stærkere end en toptrænet bodybuilder, mere intelligent end et gennemsnitligt menneske og – uden at overdrive – den smukkeste skabning, han nogensinde havde set. Hvordan kunne det gå til? – Jo mere han tænkte over det, des mere vred blev han. Han gik ind i rummet ved siden af, hvor kvinden med det smukke ansigt og de spidse ører lå livløs på gulvet. Selvom han ikke var sikker på, at der stadigvæk var liv i hende, tog han et jernrør og begyndte at slå løs på hende i vildskab. Da han forlod rummet, var hun én stor uigenkendelig kødklump.

 

Om meta-mennesker

Siden mennesket og meta-mennesket for første gang kom i kontakt med hinanden, har der været et ambivalent forhold mellem de to racer. Nogle mennesker kan ikke udstå meta-mennesker – måske grundet frygt, misundelse eller noget helt tredje? – Andre lever side om side med dem i fred og fordragelighed. Det samme gælder den anden vej rundt. Der er på det sidste observeret en stigning af overfald på mennesker begået af meta-mennesker, som ikke bryder sig om mennesker og deres banale almindeligheder og lavintelligente dømmekraft.

 

Grundet fordomme fra menneskene vælger mange meta-mennesker at overleve ved at sælge ting fra ødemarken til byboerne i BK48. Meta-mennesket er gode til at tilpasse sig alle former for miljøer, og nogle vil påstå, at deres personligheder formes af de miljøer, som de lever og virker i. Endelig vælger mange meta-mennesker at blive professionelle hackere, da de også på dette område gennemsnitligt har vist sig bedre end mennesket til at bevæge sig rundt på Nettet. Også flere og flere meta’er vælger at beskæftige sig med det spirituelle og okkulte, da det siges, at mange af dem har et medfødt potentiale for det magiske. Skal der siges noget helt generelt om meta-mennesket, så må det være, at de ofte vælger at beskæftige sig med områder, hvor de kan få lov til at skille sig ud.

 

Alle meta-mennesker er bærere af mere eller mindre synlige abnormaliteter og har forskellige personlighedstræk. Spiller du meta-menneske, er det op til dig selv, i sammenråd med arrangørgruppen, hvordan meta-genet afspejler afspejler sig på netop din karakter.

Læs også: Entiteter – Menneske 

Comments are closed.